Den fandens biologi

Sissel

Graviditetstest er desværre blevet en del af sortimentet, i min personlige skønheds/pleje/praktiske ting-skuffe, herhjemme.

Jeg skal nemlig sikre mig jævnligt, at jeg ikke er gravid, for vi ønsker ikke flere børn.

Når jeg ammer får jeg ikke menstruation, og selvom vi husker gummiet, så vil jeg ikke risikere en lille svipser - to børn er mere end rigeligt til os! Uden menstruation, er det ikke nemt at holde styr på hverken ægløsning aka "aldrig-uden-kondom"-tidspunkter, hvis nu der sniger sig lidt sexy time ind, efter putning af unger.... #aldrigudenkondom er også noget vi praktiserer, men man kan aldrig vide sig sikker - i hvert fald stoler jeg mere på Tante Rød, end brugen af kondom.... man ved jo aldrig om der er hul i regnjakken!

Sagen er den, at jeg ikke kan tåle nogen former for prævention, udover føromtalt gummi.


Sexy time = frem med mobilos

Jeg har de sidste mange år, haft en næsten OCD-agtig regelmæssig cyklus, hvor en menstruation ikke har været udeblevet mere end få dage, før jeg godt vidste at det betød BABY.
Vi har lavet to babyer lidt for let, fordi jeg kan stole så meget på min krop, når altså jeg ikke ammer - og derfor får min menstruation. Via en app på min mobil, tracker jeg min cyklus, og kan se hvornår det hedder KONDOM - og hvornår vi ikke behøver at passe på.

Så jeg ser frem til et liv uden kondom (i hvertfald 3 ud af 4 uger om måneden) - og dermed et liv med menstruation. Pest eller kolera = life.

Det er dog lidt et turn off at jeg altid liiiige skal have mobilen frem, for at tjekke om tidspunktet er med eller uden gummidreng!


Nul prævention

Derfor ville jeg brændende ønske at der fandtes en form for prævention til mig - eller MÆND! HVORFOR FANDEN ER DER IKKE PRÆVENTION TIL MÆND ENDNU!?!?!?!?!?!?!?
COME ON totusinde-og-snart-FUCKING-tyve!


Listen er lang:

P-piller

P-plaster

Kobberspiral

Hormonspiral

Minipille

.... Intet fungerer, min krop vil det ikke!


Men så var det jeg fik ideen om sterilisation, som jeg skrev lidt om, og siden hen har jeg lavet lidt research. Så den mulighed holder jeg stadig åben...


.... to be continued

  • Sissel
  • 763 visninger

Synes godt om

Kommentarer

Signe
Signe,
Daysy - google den! Jeg bruger den, det er helt genialt. Og meget pålideligt. Vi undgik graviditet i over et år og lavede baby i første hug, da vi ønskede det - Daysy var til at stole på!
sisselsolsort
sisselsolsort,
Jeg bruger bare appen "Clue", den har altid fungeret - og også kunne forudse hvornår vi kunne lave babyer - og klaret det i første forsøg. Alt det det med temperatur osv. det er jeg for doven til 😅
nouw.com/sisselsolsort
Kathrine
Kathrine,
Har du prøvet med pessar? Min krop var heller ikke god til hormon prævention. Men vi har fået pessaret til at virke!
sisselsolsort
sisselsolsort,
Nej! Men det vil jeg da lige overveje en ekstra gang... selvom jeg ikke er så stor fan af at putte ting op 😅 så jeg kan nok ikke ligge min lid til at jeg får det gjort.... #dovenskab 😅😅😅
nouw.com/sisselsolsort
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Få besked om nye indlæg på email